workshop

Inclusieve workshop #4

Arno Ferrera & Gilles Polet

info productie

x

Inclusief workshop reeks 4 wordt geleid door Arno Ferrera & Gilles Polet, van Compagnie Un loup pour l’homme. Als acrobaat-performers staan zij momenteel samen op scène in de voorstelling Cuir
In hun werk voeren zij onderzoek naar ‘mannelijkheid en mannelijke kenmerken’. 


In deze workshop willen ze hun benadering van werken in duo delen, die o.a. gebaseerd is op de begrippen zorg, steun, luisteren, uitdaging, uithoudingsvermogen en intimiteit. Ze gaan werken aan een relatie van man tot man, waarbij ze elkaar van de grond tillen, ondersteunen, leiden en volgen.
Eerst creëren ze samen een veilige ruimte en verkennen ze de voedende kracht van een zorgzame groep.
Dat is de basis, waarop ze vervolgens een gemeenschappelijke woordenschat zullen ontwikkelen, te beginnen met het luisteren naar een eenvoudige aanraking. Zodra de grondbeginselen van zorg een belichaamde reflex zijn, gaan ze verder door elkaar op te tillen. Verkennen hoe je kunt optillen en opgetild worden, steunen en vliegen.

credits

x

De workshops zijn in handen van verschillende dansers en choreografen met een inclusieve praktijk: Fanny Vandesande, Tijen Lawton, Lisi Estaras, Kwint Manshoven, Seppe Baeyens, Charlotte Goesaert, Arno Ferrera & Gilles Polet, Saïd Gharbi, Anouk Llaurens.

praktisch

x

wanneer serie 4 vanaf 4 maart 2023 t.e.m. 1 april 2023
waar Atelier laGeste | Nieuwevaart 118 / S007, 9000 Gent (gratis)
toegankelijkheid Atelier laGeste is toegankelijk voor rolstoelen

foto's

x
© Sofie De Backere

bio

x