workshop

Inclusieve workshop #3

Lisi Estaras

info productie

x

Choreograaf voor reeks 3 is Lisi Estaras. Lisi werkte voordien al mee aan verschillende projecten voor les ballets C de la B. Ze gaat met de mixability groep verder in haar onderzoek naar de fysieke vertaling van springerige gedachten en emoties.

Deze reeks stelt het thema plezier voor als uitgangspunt om onze behoefte aan bevrediging en uitdaging te onderzoeken door middel van bewegingen, situaties, fantasie en expressie.

Ze richten zich op de mogelijkheden van het lichaam en de uniciteit in relatie tot anderen. In haar werk onderzoekt ze de manier waarop verschillende lichamen, leeftijden, achtergronden en persoonlijkheden een gemeenschappelijke bron van energie en vrijheid kunnen vinden om op elkaar in te werken en een universum te creëren. Zo ontdekken ze de onbegrensde mogelijkheden van het spel. Er wordt gefocust op het vertalen van onze gedachten en emoties naar dans, waarbij er gewerkt wordt aan lichaamsstructuren, woorden en ieders verhaal. We zoeken het plezier van dans.

credits

x

De workshops zijn in handen van verschillende dansers en choreografen met een inclusieve praktijk: Fanny Vandesande, Tijen Lawton, Lisi Estaras, Kwint Manshoven, Seppe Baeyens, Charlotte Goesaert, Arno Ferrera & Gilles Polet, Saïd Gharbi, Anouk Llaurens.

praktisch

x

wanneer serie 3 vanaf 28 januari 2023 t.e.m. 25 februari 2023

waar Atelier laGeste | Nieuwevaart 118 / S007, 9000 Gent (gratis)
toegankelijkheid Atelier laGeste is toegankelijk voor rolstoelen

foto's

x

bio

x