workshop

Inclusieve workshop #1

Fanny Vandesande en Anna Dujardin

info productie

x

Choreografen voor reeks 1 van seizoen '22/'23 zijn Fanny Vandesande en Anna Dujardin. 
Beiden zijn verbonden aan Platform K. Fanny als danseres-bewegingscoach en Anna als danseres in opleiding. Samen lopen ze een onderzoekstraject om uiteindelijk te komen tot een dansperformance (duet of solo).


Het thema
van hun voorstelling is seksualiteit, in zijn ruime betekenis. In hun onderzoek ontwikkelden ze een soort methodiek waarbij ze vanuit woord en beeld tot beweging komen. Hun wens is om die methodiek uit te proberen met verschillende mensen, verschillende lijven.

Zijn, ademen, bewegen,geluiden maken: Een erotische belichamingspeeltuin.
Wat als alles over wie je bent niet alleen oké is, maar ook mooi? 

Een plek om je zijn te verdiepen om het volledige bereik van je menselijkheid terug te winnen. We zullen onderzoeken hoe het claimen van ons lichaam, ons recht om te verleiden, sensueel te bewegen in al zijn glorie.
Een reis naar Intieme lijfelijkheid en een tedere nabijheid met de ander.

Het paradigma van 'normaal' en 'sexy' worden uitgedaagd, en biedt in plaats daarvan een visie op schoonheid en seksualiteit inclusief alle lichamen en gemeenschappen.

credits

x

De workshops zijn in handen van verschillende dansers en choreografen met een inclusieve praktijk: Fanny Vandesande, Tijen Lawton, Lisi Estaras, Kwint Manshoven, Seppe Baeyens, Charlotte Goesaert, Arno Ferrera & Gilles Polet, Saïd Gharbi, Anouk Llaurens.

praktisch

x

wanneer serie 1 vanaf 24 september 2022 t.e.m. 5 november 2022
waar Atelier laGeste | Nieuwevaart 118 / S007, 9000 Gent (gratis)
toegankelijkheid Atelier laGeste is toegankelijk voor rolstoelen

foto's

x
© Rudy Carlier

bio

x